Arama
Arama Sonuçları
2 bin metreden fazla kablo kesilip çalınmıştı: 2 yıl sonra kendilerini ele verdiler
Amasya’da 2 yıl önce 13 ayrı olayda toplam 2 bin metreden fazla iletişim kablosunu kesip çalarak kayıplara karışan şahısların oluşturduğu suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
Suç örgütü lideri Kastamonu Adliyesi’nde
Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-45 Operasyonu'nda gözaltına alınan suç örgütü lideri olduğu değerlendirilen Ömer Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.
Dublörlü örgüte baskın
Mersin'de "dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 23 suç örgütü üyesinin yakalanması için operasyon gerçekleştirdi.
Kastamonu'da 16 yıl hapisle aranan suç makinesi yakalandı
Hanönü'de firar ve yağma suçlarından 16 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma tarafından yakalandı.
Her yerde aranıyordu! Futbol tutkusu ele verdi
İtalya'da 11 yıldır aranan Vincenzo La Porta futbol sevdası yüzünden yakayı ele verdi. Vincenzo La Porta, en tehlikeli 100 kaçak listesinde bulunuyordu.
'Kukla' operasyonlarında 371 kişiden 100'ü tutuklandı
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından, organize suç örgütleri ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen "Kukla" operasyonlarında gözaltına alınan 371 kişiden 100'ü tutuklandı.
106 şüpheliden 30’u tutuklandı
Aydın merkezli, aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 29 ilde düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 106 şüpheliden aralarında örgüt lideri, örgüt yöneticisi ve bir avukatın da bulunduğu 30 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Tosya’da yakalandı
İstanbul Beşiktaş Belediyesindeki 'rüşvet' soruşturması kapsamında aranan eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Tosya ilçesinde yakalandı. Hazinedar, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a götürüldü.
Suç çetelerine ‘Silindir’
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından 50 ilde 502 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı ‘Silindir’ kod adlı operasyon gerçekleştirildi.
Aralarında Kastamonu da var
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda 20 ilde organize suç örgütü üyesi 233 şüphelinin yakalanmasına yönelik “Müsilaj-2 Operasyonu" başlatıldı.
“İşe başlayacaklar”
Demir Yumruk Operasyonu’nda, Araç Barajı’nı yapan firmanın da aralarında bulunduğu 39 şirketin mal varlıklarına el konularak kayyım atanmıştı. Ankara Sulh Ceza Hakimliği tarafından dün akşam itibariyle şirketlerin mal varlıkları üzerindeki tedbir kaldırıldı. İl Koordinasyon Toplantısı’nda DSİ Bölge Müdürü Yasin Devrim, barajı yapan firmaya da kayyım atandığını ve Araç Barajı’nı bir an önce bitirmek istediklerini kaydetmişti. DSİ Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgide, kayyımla görüşmelerin devam ettiği ve işe başlanacağı kaydedildi.
Araç Barajı’na ‘Demir Yumruk’ engeli
Kastamonu’da Araç Barajı’nın tamamlanmasıyla 33 bin 580 dekar arazinin suyla buluşmasını sağlayacak olan Araç Barajı’na Demir Yumruk engeli geldi.
Emniyetten 'Bataklık' operasyonu: 52 gözaltı
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü koordinesinde İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinin ortak çalışması neticesinde; 46 ayrı adrese “Bataklık Operasyonu” gerçekleştirildi.
Suç örgütlerine ‘TIRPAN’
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından organize suç örgütlerine yönelik, aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 27 ilde düzenlenen “Tırpan” adlı operasyonda 317 örgüt üyesi gözaltına alınırken, operasyon kapsamında Karabük merkezli 6 ilde toplam 47 şüpheliden 43’ü gözaltına alındığı 4 şüphelinin ise arandığı öğrenildi.